Vaihtuivathan ne kuoret täällä Säikeissäkin! Muutos on joskus hidasta, mutta liiikkuvuus, hidaskin, on elämää ylläpitävä voima.

Jos jollakulla on mennyt vielä ohi, niin 2013 on todellinen käsityön juhlavuosi. Useat järjestöt täyttävät tänä vuonna 100 vuotta. Aitiopaikka seurata miten eri tavoin valtakunnassa juhlitaan, on sosiaalinen media, FB-ryhmät ja blogit sekä myös perinteisemmät verkkosivut. Surffaa ja osallistu vaikka näiden kautta, jos et pääse paikan päälle. Organisoi myös itse ja levitä sanaa!

Käsityö elämässä -sivusto sekä FB-ryhmä
Tekstiiliopettajaliiton FB-sivu
Taidon ja käsityön viikon FB-sivu

Taidon ja käsityön viikolla 8.-14.4 tapahtuu vaikka mitä. Esimerkiksi UFO flash mobbeja ainakin Helsingissä ja Tampereella. Seuraa viestintää vaikka em. sivuilla, niin saat tietää lisää....

Tekstiiliopettajaliiton (TOL) vuoden teema on "Tee käsin - voi hyvin", joka konkretisoituu teemaviikolla "Opi uusi taito" -tempauksiin kouluilla, oppilaitoksissa ja käsityöpiireissä. Osallistu tai järjestä omasi!

Merkityksellistä tänä vuonna on myös Käspaikka-sivustojen transformaatio Punomo/Tee Itse -sivuksi. Siinä on työtä! Voitte kuvitella. Kovasti uurastetaan kulisseissa, kannattaa seurailla. Jäsenmaksuista saatava tuotto on tosi tärkeää, että saadaan työ hienosti päätökseen ja ylläpito turvattua. Tämä on ollut ja on yhä erittäin hieno verkosto! Ihan ainutlaatuinen jakamisen kulttuuriin ja yhteisöllisyyteen perustuva. Iloitaan siitä!