Säikeitä on ryhtynyt keräilemään käsityön äänimaisemia. Tätäkin tehdään yhdessä Taitavan tyypin kanssa. Äänikeräilyyn voi mieluusti osallistua kuka vaan, esim. lähettämällä mulle
spostitse tai kommenttina ääniä tai linkin josta nauhoittamasi ääni
löytyy. Nykyisin kun on eri helppoa nauhoitella ääniä ja niitä voi
pistää vaikka tuonne Audioboo -palveluun tai sitten esim. freesoundiin tai soundcloudiin.
Varmasti aika monella puhelimellakin voi nauhoitella, mutta tästä en
tiedä enempää kun omalla luurillani voi lähinnä vain soitella.

Tämä ensimmäinen ääni on niin metka, että ajattelin pistää pienen arvauskisan pystyyn. Minusta se voisi hyvin kuulostaa pakkaslumessa kävelyltä...Palkintona on puhdasta mainetta ja kunniaa. Mistä tekniikasta on kyse? Entä mikä materiaali on kysymyksessä? Kisa jatkuu pe 27.4 asti ja voittaja on se, ken pääsee lähimmäksi.

(function() { var po = document.createElement("script"); po.type = "text/javascript"; po.async = true; po.src = "http://d15mj6e6qmt1na.cloudfront.net/assets/embed.js"; var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })();