Käspaikka-yhdistys piti vuosikokousta 16.11 Helsingin yliopiston käsityötieteen koulutuksen tiloissa. Uusi hallitus vuodelle 2013 valittiin ja tämmöinen kokoonpano olemme:

Puheenjohtajanamme aloittaa prof. Erja Syrjäläinen. Jäseninä jatkavat Tarja Kröger, Helena Mantere, Pirjo Sinervo sekä minä eli Miia Collanus. Uutena jäsenenä Tiina Huttunen - hienoa, että saatiin vähän uutta tuulta porukkaan.

Toimintasuunnitelma ensi vuodelle on houkutteleva! Punontapajat jatkuu, seuraavaksi Raumalla 2.-3. helmikuuta. Kesäkuussa Terveyttä taiteesta -palkinnon juuri pokannut Maria Viita pitää kirjontakurssin Lahdessa. Vuoden käsityömatka suuntautuu Viron Võsuun luovaa huovutusta opiskelemaan. Elokuussa on luvassa verkkojulkaisuun liittyvä koulutus. Jihuu! Itse tahtoisin kovasti käsityömatkalle, kirjontakurssille sekä tietysti verkkojulkaisukoulutukseen. Toivottavasti sopivat kalenteriini.

Kaikkeen tähän kivaan pääset mukaan, kun kuulut yhdistykseen!

Muitakin kujeita on suunnitteilla...keväällä on luvassa käsityökampanjointia. Ja toki vierailemme TOLin syyspäivillä Jyväskylässä. Ja hiukan uutta tuulta, uusiutumista, silmuja, alkuja....joista yksi on se, että Käspaikasta tulee Punomo....shhhh....

Joulun alla on hyvä muistuttaa: tukekaa käsityöyrittäjiä ja ostakaa käsityönä tehtyjä pukinkonttiin. Vaikka osaat toki tehdä sen itsekin :) Tuplahyvää teet, kun ostat Punomon käsityöyrittäjiltä. Tuottohan menee suoraan yrittäjälle, jonka kauppapaikka-maksut ropisevat Käspaikan ylläpitoon, jossain vaiheessa toivottavasti enenevässä määrin myös kehittämiseen. Niin, Punomo-osto on myös helppo ja kätevä.

Joulunodotusta ja hitaita käsityöhetkiä toivottelen hallituksen puolesta tällä Punomon 5&5 kittisarjaan kuuluvalla Tuisku-pipokuvalla, jossa on houkuttelevan viipyilevä tunnelma. Pipomalli- ja ohje on yhdistyksemme jäsenen Johanna Yli-Muilun käsialaa.

Tuisku-pipo -kitin voi ostaa Punomosta

PS. Joulukalenterin ekan luukun pitäisi aueta piakkoin....katsellaan miten se tänä vuonna kokoontuu vaiko ei.