...edellisen postauksen äänimaisema-arvoitukseen on palttinapunonta tapetilla. Siis se niin sanottu "peruspunonta". Osallistujia oli huikeat neljä kappaletta, kaksi täällä blogissa ja kaksi Käspaikan FB-ryhmässä. Lähimmäksi oikeaa osui Hafaba, vastauksellaan "paperinarulla punonta". ONNEA! Lähetän ison kasan mainetta ja kunniaa sinulle!!

Muita vastauksia olivat minnaorvokin "virkataan muovipusseista leikattua kudetta", Pirjon "karkinsyöntiä ja karkkipaperien rahinaa" sekä Turkan ehdottomasti söpöin vastaus "valmistat iltapukua mustasta materiaalista sormin". 

Ja tällaiselta se palttinapunonta tapetilla näyttää. Tekijänä on Johanna. Ohjeita löytyy tietty Käspaikasta, esim. tämä Satu Munukan tekemä ohje jo klassikoksi muodostuneeseen kahvipussikoriin. Hakukoneilla löytyy lisää, englanniksi voi hakea esim. plaited weaving/basketry.

Punontapaikkana oli Käspaikan ystävien punontapaja viikko sitten Porvoossa, joka keräsi varsin mukavan joukon kaksipäiväiseen yhteiseloon.