Enää muutama päivä vuotta 2011 jäljellä pistää pohtimaan, mitä jäi vuodesta 2011 käteen. Käspaikan näkökulmasta, käsityön näkökulmasta. Käspaikka yhdistys perustettiin, Tekstiiliopettajaliitto juhli 100-vuotissynttäriä, tuhannet neuloivat isoäidinneliöitä, Käspaikan Facebook-sivusta tuli tavattoman suosittu, Punomo palkittiin, perusopetuksen tuntijako jäi pöydälle, Suomen suurimmat käsityömessut Tampereella keräsivät jälleen ennätysyleisön. Ja varmasti paljon, paljon muuta erityistä. Käsityöharrastus voi hyvin, yrittäjiä lienee tullut alalle lisää. Kertokaa, mitä teille jäi mieleen?

Uuden vuoden juhliin iloista mieltä kaikille! Taitaa muuten olla yksi harvoista tuotteista, joita käsityötä harrastavat eivät edes yritä valmistaa itse - ilotulitteet. (vuoden huonoin tsoukki?)

Tässä vielä koonta joulukalenterin luukuista. Mikä oli paras? jos teksteistä noin pienenä saa selkoa...