...... ja nimipäiväonnea kaikille Taito -nimisille miehille!

IMG_0005

Tänä vuonna teemapäivän ja koko viikon aiheena on mosaiikki.          7-luokkalaisilla on puseroiden ompelu kesken sen verran, että emme ryhtyneet isotöisiin mosaiikkitöihin. Oppilaiden kaappien oviin sentään saatiin askarreltua koristukset. Koko ryhmä pääsi hiukan fiilistelemään juttua yhden asiasta innostuneen työtä seuratessa ja ideoita antaessa. Ehkäpä palaamme tekniikan pariin myöhemmin keväällä. Punomosta löytyy ihania ideoita

IMG_0004

7FG Olivian huopamosaiikki

IMG_0007

7CD Heinin tyllimosaiikki

IMG_0008

7E Millan nahkamosaiikki

IMG_0012

7A:n sisäpiirivitsiin perustuva paperimosaiikkitaideteos. Toteuttajana Vilma.

Ps. Tavataan Vietnamissa

IMG_0006

opettajien ja koulunkäynninohjaajien fantasiamosaiikki