Myöhästyneet onnittelut äideille! Olenkin kuullut että osa 7-luokkalaisten äideistä seuraa blogia säännöllisesti. Kivaa! Kommentoidakin saa ;)

Äitienpäivälahjat piti saada tänä vuonna yhdellä käsityökerralla valmiiksi. Koristelimme kangaskassit. Myös muutama kristallimuovilla päällystetty pussukka ja virkattu kori valmistuivat. Tässä ne mitkä ehdittiin kuvata. Opettajan äiti saa ihan itse päättää, mikä on hänelle. Esimerkkityötä kun ei voinut lähettää ennen perjantain tunteja.

IMG_0044

janna muokattu

IMG_0056

Eilen lahjottiin äitiä ja tänään avasimme meille viime viikolla saapuneen paketin. Pyysin Knit 'n' Tag -tapahtuman graffitipuun koristeluun apua maskulaisilta alakouluilta. Haasteen ottivat vastaan Tammenahjon koulun 6-8-vuotiaat pikkuoppilaat. Katsokaa mitä kaikkea ihanaa pikkukätösten loihtimaa paketista löytyi:

IMG_0061