Jokakeväinen muotinäytöksemme järjestettiin tänään - vappuaattona. Jo muutaman vuoden näytös on ollut osa koulumme upeaa Talent-tapahtumaa.  Ihanat mallimme esittelivät taas ylpeinä vuoden aikana ommeltuja vaatteita. Tippa silmässä sai katsella. Kuvia ei valitettavasti ole, mutta video kuvattiin. Jos malleilta saadaan lupa, laitetaan se editoinnin valmistuttua taas näytille.

Muotinäytöksen lisäksi kevättä ovat vauhdittaneet muutkin yhteiset projektit. Syksyllä aloitettu satutilkkupeitto päiväkotiin pitäisi saada valmiiksi ja saimme myös ommeltavaksemme uuden erän MLL:n vauvapusseja.

IMG_6354

Siltä varalta ettei  tekeminen pääsisi viimemetreillä loppumaan sorruimme myös varaamaan Turusta Aurajoen rannalta puun, johon loihditaan neulegraffiti 23.5. Knit 'n' Tag -tapahtumassa.

puu

Kuvassa puu näyttää ehkä vähän tylsältä, mutta olen käynyt sitä halailemassa ja se on IHANA. "Halausmitta" on noin 2m eli ihan ei kädet yletä ympäri. Allaolevista kuvista voi hiukan aavistella, minkämoista on suunnitteilla. Työsarkaa riittää ja alakouluilta on apua pyydetty.

IMG_0040IMG_0039