Seiskaluokan ensimmäisellä käsityötunnilla aloitimme aurinkovärjättyjä käsityöpusseja. Ensin maalasimme valkoisen lakanakankaan ohennetuilla kangasväreillä ja sitten laitoimme niiden päälle jotain, joka muodostaa kuvion kankaalle. Seuraavalla tunnilla odotimme innolla, että saamme nähdä miten painanta onnistui. Sitten seuraavaksi ompelimme saumat ja laitoimme narut paikoilleen. -Anni 7D

pussit4

Ensimmäistä kertaa ompelukoneen ääressä muutamaan vuoteen. Ensin langat solmuun ja sitten vasta ompelemaan tummansinistä pussia. Nyörin pujotus ja pussi taululle. Done     -Jenny 7D

pussit3

Uudet ompelukoneet, uudet työtilat ja uusi opettaja. Tästä se nyt lähtee! Kässä on lähtenyt kivasti käyntiin ja ollaan saatu tehty jo töitäkin. Käsityöpussit tehty ja sukkien kutominen alkaa pian. Värit on valittu ja sukat suunniteltu, nyt vain kutomaan!

- Eveliina & Milla 7.E

Tässä vielä kuvia käsityöpusseista:

pussit2pussit1