Ysiluokkalaiset tekevät lopputyön valitsemastaan aiheesta. Aihe voi olla esimerkiksi huoneen sisustus tai vaatemallisto. Kaikkia lopputyön elementtejä ei ole tarkoitus toteuttaa, vain osa. Loput suunnitellaan ja liitetään kirjalliseen työhön.

Itse tein lopputyöni huoneeni sisustuksesta. Kaikki lähti liikkeelle matosta, jonka suunnittelin huoneeseeni sopivaksi ja ostin matonkuteet. Maton kutominen sujui hyvin koulussa. Lisäksi työhöni halusin virkata korin samoista mattoni matonkuteista. Värit mätsäävät siis hyvin yhteen. Lisäksi halusin työhöni mukaan jo aiemmin tekemäni Barbapapan, jonka väri sopii täydellisesti mattoon ja koriin.

siiri

siiri3

siiri1

Jenniina teki myös maton lopputyöhönsä, jonka aihe on oman huoneen sisustus.

jenniinan matto

jenniinan huone

Tekstin kirjoitti Siiri