Vielä hetki pitää odotella, että saadaan kaikki 7-luokkalaisten syyslukukaudella neulomat sukat näytille ja äänestettäviksi. Malttia, malttia...

Myös Hemmingin koulun opettajien joukossa on useita käsityönystäviä. Löytyy neulojia, virkkaajia, vaatteiden ompelijoita, harrastelijapuuseppiä... Käsitöitä tehdään ja niistä keskustellaan myös opehuoneen sohvalla. "Taas kaksi neuloo yhtäaikaa! Tää taitaa olla kasvava trendi." tokaisi yksi miesopettaja eilen.

tilkkupeitot1_011011TN_503_uu

Jos opehuoneeseen vie korin lankaa ja kasan puikkoja tai virkkuukoukkuja, huomataan että niiden heiluttaminen onnistuu useammaltakin opettajalta. Joitain vuosia sitten virkkasimme osia maailman suurimpaan tilkkupeittoon. Isoäidinneliöitä syntyi silloin käsityöluokan lisäksi myös opehuoneessa. Viime kevään koulutusristeilyllä virkattiin luentoa kuunnellessa kukkia Hemppa-puuhun.

IMG_0010

Viimeisen vuoden aikana olemme yhdessä neuloneet sukat tuoreille äideille ja vauvoille.

IMG_0009

Nämä olivat ensimmäiset: Onnea Tealle ja vauvalle!

FB_IMG_1452279473990

IMG_0011

Heinille ja vauvalle neulottiin käytännölliset "junasukat", joilla on koskettava tarina. Onnea!

Tekisikö mieli napata opehuoneen pöydältä keskeneräinen työ ja jatkaa? En valitettavasti löydä valmiiden sukkien kuvaa, vaikka mielestäni sellaisen otin.

FB_IMG_1452279410788Viimeiseksi on vuorossa uusin tulokas. Häntä emme ole vielä edes tavanneet. Mirvan ja vauvan sateenkaarisukat. Onnea!