Korsnäsin villapaita-kurssi eteni syksyllä 2010 joka toinen keskiviikko. Töitä tehtiin myös kotosalla: joskus intohimoisesti ja joskus hitaammin. Korsnäsin villapaitaohjeiden yksityiskohdat keskusteltiin ja pähkäiltiin yhdessä ja joskus syynäyksen kohteena oli Loftetista lainattu mallipaita.

Kukka-kuvioisen paidan helma

Kukka-kuvioisen paidan helma

Hihansuun käänne ja pykäreuna virkataan hihan sisäpuolelta

Hihansuun käänteen työote

Villapaidan neulottu osuus on miehustan keskellä. Kun työ alkaa olla "kainaloissa" tuntuu urakka jo keveämmältä;)

Villapaitaurakka pykää vauhtiaan: työn edetessä innostus kasvaa!

Korsnäsin villapaita on kaunis myös nurjalta puolelta.

Tekemisen into tarttuu ja kuvio kuviolta paita kaunistuu.

Suuri urakka vaatii myös vahvat eväät ja rutkasti "turnauskestävyyttä"!

Moni kurssilainen sai Korsnäsin villapaitaansa syksyn aikana valmistettua aika pätkän. Joukon perää piti ja pitää edelleen ope parilla, hassulla virkatulla sentillään, mutta osallistuminen tähän merkittävään urakkaan on silti tärkeintä. (mtu 4. 1. 2011.)