Tässä teille väliraporttia aikaansaannoksistani... Nyt olen saanut neulottua teeteen langoista lupaamani kolme Pirjon ohjetta: sormikkaat, vauvan töppöset ja diagonaalilapaset (lasten ja naisten koko). Alla ne yhteiskuvassa. Ohjeet ja kuvat olen jo toimitellut sähköpostilla Pirjolle, joka toivottavasti ehtii muokkailemaan ohjeet valmiiksi.

 

Oma haarukkapitsiohjeenikin on vaiheessa, paksusta Easysta ketjua syntyy onneksi nopeasti. Tarkoitus on tehdä huivi kolmesta kaitaleesta niin, että reunimmaiset lenkit jäävät kiinnittämättä ja reunasta tulee vähän röyhelöinen. Tumman kaitaleen oikealle puolelle tulee siis vielä toinen vaaleanharmaa kaitale.

Olisiko haarukkapitsiohjeelle innokasta testaajaa? Easya menee huiviin n. kolme kerää.

T: Piia

p.s. ohjeiden pohja vaikuttaa todella hyvältä! Minä ainakin mielelläni muokkaan itse ohjeeni pohjaan (jos osaan), kunhan pohja saadaan meille asti.