Elinan blogi

Joulutunnelmia

17.3.2017 - Kirjoittanut

Rakastan joulua. Joulu inspiroi minua erilaisten käsitöiden tekemiseen. Viime joulun jälkeen innostuin tekemään tyttärelleni kankaisen joulukalenterin tuleviin jouluihin. Tein työtä lähinnä joulu- tammikuussa ja viimeistelin työn maaliskuussa. Lopuksi aion vielä piirtää kuvat luukkujen sisälle pienille paperiarkeille, jotka lopuksi kontaktoin. Näin kuvistakin tulee monivuotiset. Aluksi ajattelin tehdä monta kalenteria, mutta työ olikin sen verran haasteellinen, että se jääköön tällä kertaa ainokaiseksi, uniikiksi työksi. Toivottavasti siitä on iloa monelle.

Vieraskirja

12.6.2013 - Kirjoittanut

Jätä toki oma puumerkkisi. Rustaa ylös ajatuksesi, jotka sivuja selatessa heräsivät. Vaihtakaamme toki ideoita ja laitetaan kätevät kädet töihin.

-Elina-

Ota vinkistä vaarin!

25.11.2012 - Kirjoittanut

Oman blogin perustaminen on ollut mielessäni jo jonkin aikaa. Käspaikan blogisivusto käveli eteeni sattuman kaupalla sivustolla vieraillessani. Päätin ottaa vinkistä vaarin siltä istumalta ja niin blogini sai alkunsa parissa päivässä. Asioihin tarttumalla saa paljon aikaiseksi. Blogini tarkoituksena on jakaa ideoita ja vinkkejä niin omien töideni kuin keskustelujen kautta. Toivoisinkin, että sivustolleni tuoma materiaali virittäisi mehukkaita keskusteluja sekä innostaisi kaikkia kokeilemaan rohkeasti uutta ja testaamaan vanhoja taitoja ennakkoluulottomasti.